כל מה שצריך לדעת על פרקטים פולימריים מסוג SPC – פרקט SPC עמיד במים במבחר דגמים. התקנה יסודית, מתקיני פרקטים מקצועיים, ייעוץ אישי וקשוב בתהליך הבחירה והרכישה ומחירים נוחים בתותח הפרקטים!

אנחנו חיים בעולם שבו עיצוב הפנים הפך לאחד הדברים החשובים ביותר. השנים האחרונות גרמו לנו להבין: הבית הוא המקום שבו אנחנו צריכים להרגיש הכי בטוחים, רגועים ושלווים שרק אפשר. לא מעט אנשים בוחרים להתקין פרקט מסוגים שונים כחלק מהעיצוב, וכאלמנט שמעניק טון יציב ובטוח לחלל שאליו הוא מגיע.

אחד מסוגי הפרקטים הפופולריים ביותר הינו פרקט SPC (אס פי סי), שהופך לנפוץ יותר ויותר לאור העמידות, הנוחות והנראות שלו. לפרקט פולימרי SPC או פרקט למינציה SPC ישנם יתרונות רבים וברורים אל מול חסרונות – שנגלה מיד במדריך הבא.

 

פרקט SPC להתקנה בכל כתובת בישראל על ידי מיטב המתקינים

✔️ פרקט SPC – פתרון איכותי להתקנת פרקט עמיד במים! תותח הפרקטים כאן בשבילכם

✔️ מתקינים מקצועיים זמינים להתקנת פרקטי SPC מומלצים בכל רחבי הארץ 

✔️ מיטב היועצים שיעזרו לכם לבחור את הפרקט האידיאלי עבורכם בהתאם לשיקולי עיצוב ותקציב

✔️ שירותי מכירה והתקנה בכל הארץ – התקנת פרקטים SPC במרכז, בצפון, בדרום >>

לייעוץ והצעות מחיר חייגו: 055-9705132

 

התקנת פרקט SPC

התקנת פרקט SPC פולימרי עמיד במים בכל הארץ

 

 

מתאהבים בו בקלות: מה זה פרקט SPC וממה הוא עשוי?

לפני שאנחנו בוחרים אם לעשות שימוש בסוג פרקט כזה או אחר, כדאי להכיר את החומר ממנו עשוי וכמובן את היתרונות והחסרונות שסוג הריצוף מציע.

פרקט SPC הוא פרקט שנקרא פרקט פולימרי, או במילים אחרות: פרקט סינתטי עמיד למים. היתרון הבולט של פרקט SPC הינו שהוא קל במיוחד לניקוי.

בעקבות החומרים שמהם עשוי פרקט SPC (עליהם נרחיב בהמשך), התחזוקה של הריצוף פשוטה ונוחה במיוחד, ובהתאם לכך גם טווח המחירים של פרקט SPC עמיד למים נחשב נוח ביחס לסוגי פרקט אחרים המוצעים בשוק בתחום עבור פרקט עמיד במים.

 

כיצד מתבצעת התקנה של פרקט SPC?

התקנת פרקט SPC כפרקט מסוג פולימרי, חייבת להיות על רצפה ישרה באופן מוחלט. במקרה שבו איש המקצוע שמבצע את ההתקנה בודק ומבין שהרצפה אינה ישרה לחלוטין, יש לבצע יישור של הרצפה באמצעות חומר דמוי בטון.

כדי להתקין את הפרקט הפולימרי מסוג SPC, אין צורך להוציא את הריצוף הקיים – ההתקנה מתבצעת ישירות על הריצוף הקיים, מה שהופך את ההתקנה לפשוטה פי כמה. עם זאת, כדי לבצע את ההתקנה כראוי נדרשת הקפדה ודיוק במהלך העבודה. התקנת ריצוף SPC מתבצעת בשיטת ההדבקה, שנחשבת לנוחה ומהירה במיוחד.

✔️חשוב לדעת! שפרקט פולימרי מסוג SPC לא מומלץ להתקין בכל חלל בבית, למרות שהוא עמיד במים. בחדרי אמבטיה ושירותים לצורך העניין, התקנת הפרקט אינה מומלצת משתי סיבות: שימוש בחומרי ניקוי חזקים שעלולים להרוס או לשחוק את הריצוף, ומים שעלולים להצטבר בחלל שכן הריצוף מונע מעבר מים.

 

כמה עולה פרקט SPC? טווח מחירים

צעד אחד לפני הבחירה הסופית בסוג הפרקט שתרצו להתקין, כדאי לבדוק מה טווח המחירים של פרקט SPC ובהתאם לקבוע את התקציב שתרצו להשקיע.

המחיר הסופי משתנה בהתאם לגודל הפרקט, סוג הפרקט, מידת העמידות שלו, שיטת ההדבקה וגודל החלל.

כמו כן, טווח המחירים של פרקט SPC בשוק משתנה בין מחיר פרקט SPC עובי 6 מ”מ ממוצע לבין מחירו של פרקט פולימרי SPC עובי 8 מ”מ.

פרקט SPC מחיר לפי סוגמחיר מומלץ להתקנת פרקט SPC (לא כולל מע"מ והתקנה)
מחיר פרקט SPC פולימרי עמיד במים200 - 80 ₪ למ"ר
מחיר שירות התקנה
כל סוגי התקנת פרקט SPC
60 - 40 ₪ למ"ר
פרקט SPC פולימרי
עובי 6 מ"מ
החל מ-150 ₪ למ"ר
פרקט SPC פולימרי
עובי 8 מ"מ
180 - 120 ₪ למ"ר
העלות של פרקט דמוי SPC למינציה
מחיר ממוצע
החל מ-100 ₪ למ"ר
חיפוי SPC לקירות
חיפוי אס פי סי לקיר
החל מ-150 ₪ למ"ר

 

פרקט LVT או SPC

קיימים שני סוגים עיקריים של פרקט פולימרי: פרקט LVT ופרקט SPC לרצפה. שני סוגי הפרקטים הללו נחשב לאיכותיים במיוחד בקרב הפרקטים הסינתטיים, וזאת בעיקר משום שהם מעניקים לא מעט יתרונות לצד חסרונות די מינוריים שכמעט ואינם מורגשים.

פרקט פולימרי מסוג SPC הינו כאמור פרקט סינתטי עמיד למים. הפרקט עשוי ברובו מאבן, ואת היתר מרכיב פלסטיק שנקרא פולימר.

פרקט פולימרי מסוג LVT הינו פרקט שעשוי מחומר הקרוי ויניל. הויניל עשוי מחומר מלאכותי המעניק מראה דמוי עץ, ומאפשר התקנה פשוטה ומהירה.

היתרונות של שני סוגי הפרקטים הנ”ל כפרקטים העשויים פולימר הם לא מעטים: הם מאפשרים תחזוקה מינימלית של החלל, ניקיון פשוט ונוח שכן ניתן לשטוף את הריצוף בעזרת מים, זמן ההתקנה של הריצוף הוא מהיר (בהשוואה לפרקטים העשויים עץ מלא לצורך העניין) ובנוסף לכל אלו השוק מציע טקסטורות רבות שמתאימות לקשת רחבה של עיצובים.

באשר לחסרונות הפרקט הפולימרי, הם כמעט ולא קיימים. כך לדוגמא, החיסרון המהותי ביותר הוא התחושה הסינתטי שמעניק הפרקט הפולימרי כאשר דורכים עליו ברגליים יחפים, לעומת פרקט העץ הטבעי שמעניק תחושה נעימה יותר.

 

פרקט אס פי סי או למינציה?

פרקט SPC נחשב איכותי יותר מפרקט למינציה. אמנם שניהם עשויים מחומרים סינטטיים ולא מעץ אמיתי, אך על פי לא מעט חוות דעת על פרקט SPC הוא נחשב לעמיד וחזק יותר.

הבדל נוסף הוא במחיר למטר – פרקט אס פי סי יהיה ברוב המקרים יקר יותר מלמינציה.